Werkgevers

Wanneer u behoefte heeft aan tijdelijke en/of projectmatige ondersteuning van ervaren automotive professionals is TTA International uw partner! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen het verschil maken en dat geldt ook voor de mensen die wij bemiddelen binnen onze business unit detachering.

We werken met gekwalificeerde professionals, die kennis hebben van de branche en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in hun werkveld. Daarom zijn wij in staat om ook uw organisatie nu en de toekomst verder te brengen. Wij zorgen voor een zeer snelle oplossing op maat, we ontlasten u en de medewerker van alle zorg zodat onze gedetacheerde mensen direct inzetbaar en productief zijn!

Wij beschikken over een brede pool van professionals. U vraagt, wij leveren. In de huidige veranderende arbeidsmarkt is flexibiliteit op het gebied van personele inzet steeds wenselijker.

Dus heeft u extra expertise nodig of ontbreekt de gewenste expertise? Wij kunnen u van dienst zijn bij de invulling van diverse functies voor Automotive professionals.

Hierbij kunt u denken aan (non)technische/commerciële helpdesk / supportmedewerkers, garantiespecialisten, diagnose analisten of software engineers. Maar ook voor logisitieke functies, receptionisten en uiteraard trainers kunt u bij ons terecht. TTA International draagt al 25 jaar bij aan het versterken en verbeteren van de organisaties van onze klanten, aan u! Kiest u voor TTA dan kiest u voor professioneel, innovatief en betrouwbaar!

Mail ons direct op: staffing@TTA-International.com

Laatste vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Better people
better company
results