Laatste vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

Over ons

 

TTA International is een voortdurend groeiende onderneming en heeft een groot internationaal team van training, development, multimedia en learning management professionals. Wij werken op gebied van automotive, techniek en sales aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ons team bestaat uit medewerkers die vanuit ons informele kantoor in Dordrecht werken en medewerkers die daarnaast op lokatie van onze klanten actief zijn.

Ons motto is Great people make great companies. Wij willen dat onze klanten de beste mensen krijgen, door hen te trainen en verder op te leiden. Zodat de bedrijfdoelstellingen worden gehaald. Wij vinden dat kennisoverdracht als onderdeel van de bedrijfsstrategie de sleutel voor succes is! 

Onze kernwaarden zijn: samenwerken, kwaliteit, innovatief, communicatie en pro actief.

Ben jij Great, of heb jij de ambitie om Great te worden en onderdeel te zijn van ons ambitieuze team?! Kijk dan op onze site of er een interessante vacature voor jou bij is. Uiteraard is een open sollicitatie ook altijd van harte welkom.

 

Via deze website krijg je inzicht in ons aanbod van technische, didactische en automotive vacatures. Mocht jouw ideale vacature er niet direct tussen staan, dan vernemen we graag jouw wensen en brengen we je geheel vrijblijvend op de hoogte wanneer we wel een passende vacature hebben.

Lees verder over TTA International

Kandidaten

Schrijf je nu direct in om te kunnen solliciteren en ontvang alle Automotive vacatures per mail.

Zoeken

In één oogopslag zie je welke Automotive vacatures wij aanbieden.

Werkgevers
Op zoek naar een goede medewerker in de Automotive branche? Meld uw vacature.
Social media
LinkedIn
Youtube
Instagram
Facebook
Contactformulier
Kontakt
Contact
Contactgegevens

Bekijk de routebeschrijving naar TTA International.

Hoofdkantoor & Trainingcenter
Pieter Zeemanweg 116
3316 GZ Dordrecht
Nederland

T: +31 (0)78 65 50 255
E: info@TTA-International.com

België | Geel
Duitsland | Frankfurt am Main