Kandidaten

Als kandidaat kun je bij ons een account aanmaken. Als je je cv uploadt worden de meeste gegevens hier automatisch uit overgenomen. Hoe meer we van je weten, hoe beter we voor jou kunnen zoeken naar een passende baan. Met een account kun je eenvoudiger en sneller solliciteren, je sollicitaties inzien en je eigen gegevens beheren.

Via onze vacature alert krijg je automatisch per e-mail vacatures toegestuurd die aan de ingevulde zoekcritera voldoen. Dit kan ook geactiveerd worden als je niet ingeschreven bent als kandidaat. Het enige wat wij hoeven te weten is je e-mailadres en waarnaar je op zoek bent.

voordelen van MIJN ACCOUNT

 • persoonlijke gegevens beheren: Zorg ervoor dat je gegevens altijd up-to-date zijn. Wij kunnen je dan nog beter helpen om de juiste functie te vinden.
 • vacatures zoeken: Je kunt doelgericht zoeken in onze vacatures en direct solliciteren op de functie die bij je past.

Direct naar mijn account aanmaken
Direct naar vacature alert aanmaken

sollicitatieproces

Je kunt solliciteren door onderaan een vacature op de knop "solliciteer" te drukken en vervolgens de stappen te doorlopen die daarop volgen.

Uiteraard kun je de betreffende contactpersoon ook een e-mail sturen of gewoon bellen. Ook als je vragen hebt over de betreffende vacature, beantwoorden wij die graag.

Zodra wij je sollicitatie hebben ontvangen is de procedure als volgt:

 • Bij voldoende aansluiting nodigen wij je uit voor een intakegesprek.
 • Na het persoonlijk gesprek bepalen we samen of we verder gaan.
  • Gaat het om een functie bij onze opdrachtgever, dan introduceren wij je bij onze opdrachtgever(s) middels een Curriculum Vitae en een gespreksverslag. Die bepaalt of er een kennismaking op locatie plaats zal vinden, waar wij je zullen bijstaan.
  • Gaat het om een functie bij Learning Solutions, dan introduceren wij je bij de leidinggevende en die bepaalt of er een vervolggesprek komt.
 • Je gaat goed voorbereid op sollicitatiegesprek. Beide partijen hebben alle benodigde informatie om snel tot de kern van de zaak te komen. 
 • Een toost op de volgende stap in je carriere.
 • In het kader van AVG, mogen we jouw gegevens 12 maanden bewaren. Gezien onze dienstverlening in deze specifieke branche, willen we graag langer in contact blijven en bewaren we jouw data dan ook langer. Wie weet komt er namelijk later een geweldige vacature voor je beschikbaar en kunnen we je alsnog benaderen of je interesse hebt. We zullen de data niet voor andere doeleinden gebruiken dan recruitment.
Laatste vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

We drive towards
better