Over TTA International

Leren. Verbeteren. Optimaliseren. Bij TTA International draait alles om mensen en hun capaciteiten. Wanneer medewerkers in staat worden gesteld hun potentieel ten volle te benutten gaat een onderneming als geheel beter functioneren. Kennisoverdracht als onderdeel van een bedrijfsstrategie is dé sleutel tot het behalen van doelstellingen. Ons motto is: great people make great companies.

TTA International is een wereldwijde speler op het gebied van training oplossingen en het leveren van ondersteunend personeel: van complete business process outsourcing tot training in essentiële vaardigheden. Wij laten mensen volledig tot hun recht komen door de know-how van de organisatie efficiënt te beheren, te verbeteren én te delen. De lat ligt hoog bij ons. We weten als geen ander dat elke ketting zo sterk is als de zwakste schakel: de oorsprong van TTA – opgericht in 1987 - ligt in de automotive branche waarin strikte veiligheidseisen en scherpe kwaliteitsnormen de regel zijn.

Vanuit Dordrecht, waar ons hoofdkantoor is gevestigd, en vanuit onze kantoren in België en Duitsland, verzorgen we wereldwijd trainingen en projecten, zowel in de automotive sector als in andere technologische industrieën.

De doelstellingen van de klant vormen voor ons het vertrekpunt. Samen bepalen we de beste strategie waarmee we deze kunnen behalen, voor nu, straks en in de toekomst. Desgewenst verzorgen we de gehele uitvoering. Van consultancy tot multimedia, van groot tot klein: met ons kan je alle kanten uit. De klant beslist. Wij zijn flexibel.

Nieuwsgierig naar onze projecten? Kijk op ons Youtube kanaal!

Neem ook regelmatig een kijkje op onze LinkedIn pagina om onze activiteiten op de voet te kunnen volgen.

Corporate website: TTA International

Laatste vacatures
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig

There is always a
next step to take